Ας γνωρίσουμε τον Σπύρο Παπασπύρο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Ο Σπυρίδων (Σπύρος) Παπασπύρος του Χρήστου, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή, με καταγωγή από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι Συνταγματάρχης (ε.α.), έχοντας υπηρετήσει  στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 1978  έως το 2010, οπότε και κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του.  Έχει τιμηθεί με ένδεκα ελληνικά και ξένα παράσημα και μετάλλια καθώς και με τρεις ιδιαίτερες τιμητικές  διακρίσεις για εκτέλεση καθήκοντος πέραν του προβλεπομένου  και μία για επίδειξη εθνικής φιλοτιμίας και αφοσιώσεως στο καθήκον.

Έχει υπηρετήσει ως Διμοιρίτης και Διοικητής Λόχου  σε ειδικές Μονάδες του Στρατού Ξηράς, ως Τμηματάρχης  σε Μονάδες και Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού  και ως Διευθυντής σε Επιτελική Διεύθυνση του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς Κύπρου. Έχει εκπαιδευθεί στην διοικητική υποστήριξη, στην διαχείριση-διοίκηση προσωπικού καθώς και σε  ειδικές εκπαιδεύσεις. Έχει διατελέσει Μέλος του Διεθνούς Συλλόγου για το Διεθνές Στρατιωτικό Ποινικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Πολέμου, μετέχοντας σε Διεθνή Συνέδρια.

Γνωρίζει Αγγλικά και Τουρκικά. Ασχολείται, ως χόμπι,  με τις καταδύσεις (scuba diving).

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος, Γ. Γραμματέας και Πρόεδρος τοπικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου και σήμερα είναι Ταμίας σε Εξωραϊστικό Σύλλογο.  Για την εθελοντική συμμετοχή του σε δράσεις του Δήμου, έχει τιμηθεί 2 φορές με Έπαινο από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής (1998 και 2000).

Το 2014, ως επιλαχών, ορκίσθηκε δημοτικός σύμβουλος. Είναι άμισθο Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, από το 2011. Το 2017 ανέλαβε  Οργανωτικός Γραμματέας της παρατάξεως «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», με την ψήφο  των μελών της.