Ενθουσίασε η Μουσικοθεατρική Παράσταση «Τικ Τακ Ντο» στον Δήμο Μαρκοπούλου από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους οι ηθοποιοί της μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο» την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο Θέατρο Σάρας του Δήμου Μαρκοπούλου.    H είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και υπήρχε προσφορά σε τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η παράσταση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με τον Δήμο Μαρκοπούλου και την ομάδα PlaRou.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαρκοπούλου απηύθηνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την εξαιρετική συνεργασία.

Το «Τικ Τακ Ντο» είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι που αντλεί στοιχεία από την παράδοση τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών και με κύριο άξονα την κλασική μουσική, θίγει το ζήτημα του εκφοβισμού, της ελευθερίας της γνώμης, καθώς και την σημασία της προσπάθειας για την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Στο «Τικ Τακ Ντο» δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές να γνωρίσουν, με άφθονο χιούμορ, τους συνθέτες : Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν ενώ, μέσα από το ταξίδι του Βακάι τα παιδιά έρχονται σε επαφή με παραδοσιακές μουσικές και χορούς τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών της γης, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στον Σ.Β.Α.Π. τηλ. 210 6719138, 210 6711228