Πήρε Κολυμπίρη η Ολυμπιάδα

Παίκτης της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής θα είναι τη νέα αγωνιστική σεζόν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πρωτέα, Χρήστος Κολυμπίρης. Η μεταγραφή του στην «Σάντα» συνοδεύτηκε από δηλώσεις του στον Κώστα Διαμάντη και τους erasitexnes365. 

Ο 33χρονος άσος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια, καθώς έπρεπε να αποχωρήσει από τα γήπεδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αποτελεί τόσο προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Μπαλάφα, όσο και πρώτη μεταγραφή του ίδιου στον πάγκο της «Σάντα».

Ο Κολυμπίρης ξεκίνησε στο futsal από τον Ηνίοχο το 2008, στον οποίο έμεινε μόλις μία χρονιά. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δούκα, ενώ από το 2011 έως το 2013 φόρεσε τη φανέλα του Μινώταυρου. Μέχρι το 2017 ήταν βασικό μέλος του Πρωτέα, στον οποίο πήρε και την απόφαση να σταματήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κολυμπίρης στον Κώστα Διαμάντη και τους erasitexnes365:

NF: Χρήστο καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου! Πως πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στη σάλα μετά από δύο χρόνια απουσίας;

XK: Κυρίως λόγο προπονητή.. Μου έκανε πρόταση και είπα να τον βοηθήσω στην καινούργια αρχή που κάνει. Η αλήθεια είναι πως είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει και είχε πιστέψει σε μένα.. Και είναι κάτι σαν ανταπόδοση!

NF: Όντας ήδη στα 33, για πόσο καιρό πιστεύεις θα βρίσκεσαι στο χώρο του futsal;

XK: Δύσκολη ερώτηση και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.. Θέλω να πιστεύω πως όσο αντέχει το κορμί μου και είμαι ανταγωνιστικός, θα παίζω.

NF: Η «Σάντα» είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες του χώρου, έχοντας βρεθεί μέχρι και σε τελικό κυπέλλου. Πιστεύεις φέτος θα καταφέρει να φτάσει επιτέλους σε κάποια διάκριση;

XK: Η Σάντα όσα χρόνια είμαι στο χώρο είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και είναι στο top 4. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες δηλώσεις..θεωρώ πως ο καθρέπτης είναι το γήπεδο.. Με σωστή και συστηματική δουλειά είναι όλα πολύ πιθανά.

NF: Χρήστο, ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου, καλή συνέχεια εύχομαι και καλή επιτυχία τη νέα σεζόν!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

erasitexnes365.gr