Ανακοίνωση Roster της ανδρικής ομάδας volley της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ)

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία κατακτώντας τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, το ΔΣ της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ανακοινώνει το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο τιμόνι της ομάδας θα είναι για δεύτερη συνεχομένη χρονιά ο προπονητής Χρήστος Κατσιγιάννης.

Η ομάδα προχώρησε σε πολύ σημαντικές ανανεώσεις καθώς και μεταγραφές.

Έτσι στο δυναμικό της  παραμένει και φέτος ο Βασίλης Φίλος καθώς ο ταλαντούχος Πασαδόρος αποτελεί πλέον σταθερή αξία για την ομάδα της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.  Στη διάθεση του προπονητή θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Ακραίοι Νικόλαρος Ανδρέας και Πανούσης Αλέξης ενώ επίσης ανανέωσε για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο έμπειρος Διαγώνιος Γιάννης Παπαδόπουλος.  Από τη θέση Libero για άλλη μια φορά αναλαμβάνουν την αμυντική θωράκιση της ομάδας οι Τάσος Γαβαλάς και Χάρης Τραντάς.

Νέα δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι Ακραίοι Σταύρος Ντάλλας (Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ) και Ανδρέας Πεφάνης (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ).  Η θέση του Κέντρου ενισχύεται σημαντικά με τον Γιάννη Βήτα (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ), τον Κώστα Τζανουδάκη (ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), τον Παναγιώτη Τζωρτζωνά (ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ) και τον Νίκο Τραντά (Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ).  Με τα χρώματα της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα αγωνίζονται πλέον ο Διαγώνιος Χρήστος Οικονομόπουλος (ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ) και ο Πασαδόρος Γιώργος Μαρούτσης (Μ.Γ.Σ. ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανδρική μας ομάδα!