Αγώνες του Σαββατοκύριακου απο την ομάδα Μπάσκετ Γ.Σ.Α.Π.

Α. ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το Σάββατο 14/09 ξεκίνησαν οι Ακαδημίες μας με την παρουσία των «παλιών» μας αθλητριών και την εγγραφή πολλών νέων. Το Κοντόπευκο άκουσε ξανά τις χαρούμενες φωνές των μικρών μας κοριτσιών. Οι προπονήτριές μας Λάουρα Νιτουλέσκου και Βιβή Γκόγκου, μαζί με τον τεχνικό μας διευθυντή Νίκο Τσίκο, οι έφοροι Γιώργος Νίκου, Κατερίνα Βλαχάκη και Δώρα Κοντογεωργάκη-Βαγενά τα υποδέχτηκαν με αγάπη και φροντίδα.

Β. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : :  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΓΣΑΠ  44-51

Δεκάλεπτα :  11-18,  7-14, 11-13, 15-6

 Πρώτη αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και η ομάδα μας με νέο αίμα στο ρόστερ της  ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Οι αθλήτριες μας επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού, κρατώντας μια διαφορά ασφαλείας από τον αξιόμαχο αντίπαλο στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως, στο οποίο η ομάδα μας ξεκίνησε με 16 πόντους διαφορά, έγιναν συνεχόμενα λάθη και μείωσαν τη διαφορά έως τους 6 πόντους, αλλά τα κορίτσια μας έδειξαν χαρακτήρα και τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον αγώνα πήραν όλες οι αθλήτριές μας χρόνο συμμετοχής , ενώ απουσίασαν η Γκάνια (τραυματισμός)και η Ευαγγελάτου(ασθένεια).

Για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Κοντόπευκο  τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ .

Καλούμε όλους τους φίλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αράπης, Καραγάνης): Γιγουρτάκη, Ξεπαπαδέα, Δανδουλάκη Αλ., Βράκα 12(1), Καψοκολη 2, Κουταλιανου 1, Οικονομοπούλου 5(1),Μαγγίνα 14, Δανδουλακη Μαρ. 10.

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Κάσδαγλή 2, Στούπα 13(1), Σιγιώργη 5, Κοντογιάννη 4(1), Γρίσπου 17, Παπαντώνη, Πετυχάκη 8, Κριμιτζά 2, Κόρμπου, Μπεζαϊτη.