Μια ευχάριστη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τα μέλη του ΚΑΠΗ είχε ο Νίκος Μαλάμος παρουσία του Δημάρχου Β. Ζορμπά

Ν. Μαλάμος και Β. Ζορμπάς στο Β’ ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής (Φωτο: aparaskevi-images.gr)

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής είχε ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαλάμος που ανέλαβε την Εποπτεία των ΚΑΠΗ και των Δημοτικών Ιατρείων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ στην πλατεία του Τσακού με την παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Αντωνίας Γκίνη και την Προϊσταμένη, κ. Γεωργία Ξενούλη.  Πολλά μέλη του ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συνομιλήσουν για θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr

Τόσο ο κ. Δήμαρχος, όσο και ο κ. Μαλάμος όντας γιατροί και οι δύο, και μάλιστα στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής, είναι γνώριμοι στους πολίτες και είναι άτομα με ευαισθησία προς την Τρίτη ηλικία. Άκουσαν προσεκτικά τους πολίτες και δήλωσαν ότι θα είναι πάντα δίπλα τους προσπαθώντας να αντιμετωπίζουν και να διεκπεραιώνουν τα προβλήματα που προκύπτουν.

Επίσης ενημέρωσαν ότι πρόθεσή τους είναι να συνεχίσει η δράση της θεατρικής ομάδας των ΚΑΠΗ «Θίασος των … ήντα» και μάλιστα θα έρθουν σε επαφή με την ηθοποιό κ. Πηνελόπη Πιτσούλη η οποία είχε στο παρελθόν αναλάβει τη σκηνοθεσία των παραστάσεων.

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγ. Παρασκευής κ. Μάκης Κρασανάκης.

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr