Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της “Santa” 2019-2020

Με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 να πλησιάζει, σας ανακοινώνουμε ότι κυκλοφόρησαν και είναι διαθέσιμες οι νέες κάρτες διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ, αντί για 5 ευρώ σε κάθε αγώνα, παράλληλα στηρίζεται την ομάδα της Αγίας Παρασκευής όπου πάντα πρωταγωνιστεί και μας κάνει περήφανους.

Βασική προϋπόθεση για να προμηθευτεί κάποιος κάρτα διαρκείας είναι η εγγραφή μέλους στο νέο members club της ομάδας, όπου θα λάβει και την ειδική κάρτα μέλους – προνομίων.

Η εγγραφή μέλους κοστίζει 40 ευρώ και ισχύει για ένα έτος.

Με την κάρτα μέλους :

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ

Κερδίζεις έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας, έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα της περιοχής μας όπως, ‘INTERSPORT, Admiral και άλλα καταστήματα, όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά τις επόμενες μέρες.

Θα μπορείς να έχεις τη δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ και θα λαμβάνει μέρος σε όλες τις γενικές συνελεύσεις της ομάδας.

Θα λαμβάνεις e-mail ή sms με όλες τις διαθέσιμες προσφορές -προνόμια καθώς και τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

 Στηρίζεις οικονομικά την ομάδα της πόλης μας, την Αγία Παρασκευή μας και τις δίνει τα εφόδια να συνεχίσει τις επιτυχίες  και το πλάνο ανάπτυξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Οι εγγραφές μελών καθώς και οι κάρτες διάρκειας είναι ήδη διαθέσιμες καθημερινά (ώρες 17.00-21.00 ) στα γραφεία της ομάδας μας : Αθλητικό Πάρκο ΄΄ΣΤ.ΚΩΤΣΗΣ΄΄, Γραβιάς και Σπάρτης 1 Αγία Παρασκευή.

Επίσης μπορείτε να γραφτείτε μέλος και να παραλάβετε την κάρτα διαρκείας και την Κυριακή 22/9 στο γήπεδο της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που έχει ώρα έναρξης 16.30.

Περισσότερες πληροφορίες :

Τηλέφωνο :2106000417

e-mail : paesanta@gmail.com

Στα social media της ομάδας μας ,facebook και instagram

Όλοι μαζί… Santa…. Γιατί η Santa είμαστε όλοι εμείς!

.