Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις του ΠΑΟΔΑΠ – Διανεμήθηκε το έντυπο με όλα τα προγράμματα (Δείτε τα αναλυτικά)

Το έντυπο με τα προγράμματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής διανέμεται από σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου 2019, σε όλους τους κατοίκους.

Το 12σέλιδο φυλλάδιο περιέχει όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Οργανισμού, όπου μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά. Δίνει πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Τα προγράμματα αυτά αποτελούν μια από τις κοινωνικές παροχές του Δήμου προς τους δημότες και κατοίκους και προσφέρουν ποιότητα σε όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά. Ο Δήμος, συνεχίζει ο κ. Ζορμπάς, θα προσφέρει τη στήριξή του στον ΠΑΟΔΑΠ, ώστε να ανασυσταθεί και να ανταποκριθεί πλήρως στην αποστολή του.

Το έτος 2019-2020, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρο Παπασπύρο, θα είναι έτος νέων σχεδιασμών, μελέτης και οργανώσεως, ώστε από του χρόνου ο Οργανισμός να λειτουργήσει σε νέες βάσεις εκσυγχρονισμένες, εξωστρεφείς, πιο φιλικές προς τους πολίτες, πιο παραγωγικές και με νέα προγράμματα και δράσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το πρόγραμμα του ΠΑΟΔΑΠ βγήκε και διανέμεται έγκαιρα, αντίθετα από τα τελευταία 4 χρόνια που παρατηρούνταν καθυστέρηση 3-4 μηνών, ενώ πέρυσι δεν μοιράστηκε καθόλου.