Η Φιλαρμονική Χαλανδρίου μαζί με την Βιώσιμη Ανάπτυξη σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης», προβάλλοντας και τιμώντας τη μεγάλη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας σας προσκαλούν σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Αγαπημένες συνθέσεις και τραγούδια θα αποδοθούν από τη σπουδαία Φιλαρμονική Χαλανδρίου, με 40 και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, και τις διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου.

Θα προηγηθεί ολιγόλεπτη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα από την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κυρία Χάρι Ματσούκα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.