Αγία Παρασκευή – Καβγάς σε λαϊκή αγορά: Δεν πέτυχε η συγκόλληση στο αυτί του παραγωγού

Το δρόμο της Δικαιοσύνης θα πάρει η υπόθεση

Το αυτί δεν κόλλησε, στην ίδια λαϊκή δεν θα ξαναδουλέψει και πλέον φοβάται για τη ζωή του. Ο παραγωγός που δέχτηκε άνανδρη επίθεση από συνάδελφό του, ο οποίος του επιτέθηκε και φέρεται να τον δάγκωσε και να του έκοψε το αυτί, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως ο… Γολγοθάς του συνεχίζεται.

Ο άνδρας περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αλλά και την ταλαιπωρία που περνά καθώς δεν πέτυχε η συγκόλληση του αυτιού του. «Την ώρα που δίνω ρέστα, νιώθω ένα σπρώξιμο. Με πετάνε κάτω, πέφτω ανάσκελα και πέφτουν από πάνω μου. Μου πιάνει τα χέρια ο γιος και ο πατέρας μου γυρνάει το κεφάλι και με δαγκώνει και αρχίζει να μου τραβάει το αυτί. Γεμίσαμε αίματα. Μου το έκοψε τελείως. Ο γιος του ήρθε από πάνω μου και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο. Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο. Το ψάχναμε. Πέρασα πολύ άσχημα. Πήρα το αυτί μου στον κουβά και ήρθα στο ΚΑΤ», περιέγραψε ο άνδρας μιλώντας στο Star.

Το θύμα της επίθεσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 16 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα όμως μπαινοβγαίνει στο ΚΑΤ καθώς η συγκόλληση του αυτιού δεν πέτυχε κι έχει πάθει μόλυνση. Ο παραγωγός έχει υποβάλει μήνυση στον άνθρωπο που του έκοψε το αυτί και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

www.ethnos.gr