Τελέσθηκε ο αγιασμός στον Αθλητικό Οργανισμό του “ΠΑΟΔΑΠ”

Στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ, στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου, τελέσθηκε Αγιασμός με την ευκαιρία της έναρξης των προγραμμάτων 2019-2020, του Οργανισμού.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για καλή αρχή, παραγωγική και γόνιμη χρονιά, απηύθυνε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης (που τέλεσε τον Αγιασμό), ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος. 

Παρέστησαν, πλην των ανωτέρω, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κα Βάνα Νικολακοπούλου και κ. Γιάννης Δερματάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε» και πρώην Πρόεδρος του ΟΑΔΑΠ κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Κώστας Γουργούλης, ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ κ. Γιάννης Γουργούλης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κα Μάνια Βλαχογιάννη και κ.κ. Γιώργος Μακρυαλέας, Γιώργος Κωβαίος, Θοδωρής Αθανασόπουλος και Θοδωρής Μπουρλιάσκος, το πρώην Μέλος του ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ κα Αργυρώ Μπονάρου, ο Διευθυντής, οι Τμηματάρχες και οι Υπάλληλοι όλων των Δομών του Οργανισμού.

ΤΟ Γραφείο Προέδρου ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ