Ενθουσίασε η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου στη μουσική βραδιά με επιλογές από τον κινηματογράφο και το μιούζικαλ

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου να ερμηνεύει συνθέσεις από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και από πασίγνωστα μιούζικαλ. Η εκδήλωση ήταν μία συνεργασία του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης  κ. Ευστράτιος Σαραούδας, ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Γιώργος Κουράσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης κ. Ιωάννης Μπαλτάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Νικόλαος Ζυγούνας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  & Διοικητικών του Δήμου Χαλανδρίου κ. Σέργιος Γκάκας. Στην έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μία άκρως ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία και τη σημασία της από την εκπρόσωπο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κα. Δήμητρα Κατοίκου.

Τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου διηύθυνε ο αρχιμουσικός κ. Κώστας Ιωαννίδης. Συμμετείχαν οι διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης κ. Δημοσθένης Σταυριανός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.