Το ΔΣ του Γ.Σ.Α.Π. επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ.Βασίλη Ζορμπά

Την Πέμπτη 24/11 το ΔΣ του ΓΣΑΠ, μετά από αίτημά του, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να του εκφράσει την ανάγκη συνεργασίας  της Δημοτικής Αρχής με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, η οποία είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ο αθλητισμός της πόλης σε υψηλό επίπεδο, προς όφελος της νεολαίας μας.

Στην συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος, τέθηκε το βασικό πρόβλημα που απασχολεί την καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής,  δηλαδή η ανέγερση του προπονητήριου – αίτημα που έχει τεθεί από όλους τους αθλητικούς Συλλόγους της πόλης μας με επιτακτικότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς χωρίς καμμία ανταπόκριση.

Το ΔΣ μάλιστα υπέβαλλε στον  Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ το σχέδιο της πρότασης αναδιαμόρφωσης του αθλητικού χώρου του Στ. Κώτσης, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί και το προπονητήριο. Τέθηκαν επίσης και άλλα θέματα , όπως η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, τα ζητήματα συντήρησής τους κλπ.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να πράξει παν το δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων αυτών και δήλωσε την στήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας. Στην συνάντηση, η οποία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα, συμμετείχαν από πλευράς του ΓΣΑΠ ο πρόεδρος Γιώργος Καράμπελας, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Κακοσούρης, η Γραμματέας Κατερίνα Βλαχάκη και τα μέλη  του ΔΣ Κατερίνα Οικονόμου, Βασίλης Τριανταφύλλης και Μιχάλης Χριστόπουλος.