Μελωδικές ευχές από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών

Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γέμισε με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το κατάμεστο θέατρο γέμισε από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των μικρών χορωδών, που ευχήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τις επερχόμενες εορταστικές μέρες. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την παιδική χορωδία του Δήμου Βριλησσίων, με μαέστρο τον κύριο Γιώργο Σιτώτη, του Δήμου Κηφισιάς με μαέστρο τον κύριο Θανάση Αρβανίτη, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με μαέστρο την κυρία Χαρά Βλάχου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική χορωδία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με μαέστρο την κυρία Ελευθερία Βούλγαρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κυρία Νικολαροπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Γενικός Γραμματέας του ΣΒΑΠ κύριος Παύλος Καμάρας, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος ΔΣ του ΠΕΑΠ και του ΣΒΑΠ κυρία Μαρία Μουρατίδου  και ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Ιωάννου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων και η διοργάνωση ποιοτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.