Για τουλάχιστον 2 νέους Παιδικούς Σταθμούς εντός της 4ετίας, δεσμεύτηκε ο Βασίλης Ζορμπάς στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Τη λειτουργία τουλάχιστον δύο νέων Παιδικών Σταθμών ανήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στην κοπή της βασιλόπιττας των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς (ΠΑΙΣΔΑΠ), που πραγματοποιήθηκε στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό (Αισώπου 6), την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ήδη «ο ένας Παιδικός Σταθμός στην οδό Αγίου Βασιλείου έχει δρομολογηθεί και γίνονται ενέργειες για τον δεύτερο που πρόκειται να λειτουργήσει στην οδό Ρόδων». Τόνισε, επίσης, πως «η διοίκησή του θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στους ΠΑΙΣΔΑΠ με οποιονδήποτε ενδεδειγμένο τρόπο αλλά και με τη βοήθειατης νομικής υπηρεσίας του δήμου, όπου αυτή χρειαστεί».

Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και παρευρισκομένους στην εκδήλωση «υγεία, καλοτυχία, δύναμη και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών τους στο 2020». Απευθυνόμενη στους εργαζομένους υποστήριξε πως «η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να βοηθάει σε όσα προβλήματα ανακύπτουν».

Ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης ευλόγησε τη βασιλόπιτα και το κομμάτι της η Πρόεδρος το αφιέρωσε σε όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τίμος Κωστόπουλος, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελισάβετ Πετσατώδη και η οργανωτική Γραμματέας της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ  συμμετείχαν η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη Γιώργος Νεκταρίδης, Γιάννης Αρβανιτάκης, Μιχάλης ΓρηγοριάδηςΧρήστος Γιαννακάκος και Τάκης Ζέρβας. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Αναστασία Γιαννάκη και η εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Βιβή Νιαβή.