Δεκάδες Δήμοι θέλουν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης,που τους διαθέτει η ΚΕΔΕ

Τριάντα έξι Δήμοι από όλη τη χώρα δήλωσαν από το πρώτο 24ωρο, την πρόθεση να αξιοποιήσουν τη λειτουργία του συστήματος Webex – Cisco που έθεσε στη διάθεσή τους η Κεντρική Ένωση ?ήμων Ελλάδος, για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων που αφορούν συνεδριάσεις ?ημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από την ΚΕΔΕ στους ?ήμους δωρεάν, με στόχο να συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία τους σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία και σε συνθήκες πανδημίας.

Οι Δήμοι που έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα πρόθεση να αξιοποιήσουν το σύστημα Webex – Cisco είναι: Αίγινας, Μονεμβασιάς, Αγίας Βαρβάρας, Αντιπάρου, Κορυδαλλού, Σουφλίου, Φλώρινας, Φιλοθέης- Ψυχικού, Μετσόβου, Ξηρομέρου, Ζακύνθου, Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Παγγαίου, Ακτίου Βόνιτσας, Καβάλας, Ψαρών, Παρανεστίου, Παιανίας, Αλίμου, Παλλήνης,      Γλυφάδας,      Ελαφονήσου,      Καρπενησίου,  Σπάρτης, Μακρακώμης, Λοκρών, Ηλιούπολης, ?άφνης-Υμηττού, Καλαβρύτων, Καντάνου-Σελίνου, Βισαλτίας, Ηγουμενίτσας, Παπάγου-Χολαργού, Ορεστιάδας, Δίου-Ολύμπου, Χανίων.

Με αφορμή τη δωρεάν διάθεση του συστήματος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία υψηλής τεχνολογίας CISCO, η οποία αποτελεί σταθερό κι αξιόπιστο συνεργάτη σε τεχνολογίες αιχμής της αυτοδιοίκησης κι έχει την ευθύνη λειτουργίας της πλατφόρμας και την παρέχει χωρίς κανένα κόστος σε όσους ?ήμους επιθυμούν να την αξιοποιήσουν.