Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα από το σύλλογο Πευκακίων

Το ΔΣ του Συλλόγου Πευκακίων η “ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ” σας εύχεται  ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ  και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  με Υγεία, Αγάπη και την Ελπίδα να βγούμε Υγιείς και δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία.

Μέλη  και φίλοι του Συλλόγου,

Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση πανδημίας. Οφείλουμε να μείνουμε ψύχραιμοι, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες των δημόσιων αρχών.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει όλος ο κόσμος “ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ” με την ελπίδα  σύντομα να ξανανταμώσουμε στους Ναούς μας, στις παρέες μας, στις γειτονιές μας.

 Με κοινή προσπάθεια, υπομονή και αισιοδοξία, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στην καθημερινότητα και στις χρόνιες και πρόσφατες διεκδικήσεις για την περιοχή των Πευκακίων που τόσο αγαπάμε.

 «Μένουμε σπίτι» χωρίς να ξεχνάμε το διπλανό μας, τους γύρω μας, όσους το έχουν ανάγκη!

Από πλευράς μας συνεχίζουμε την παρουσία μας και είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειασθεί, πάντα υπό την καθοδήγηση και συμπληρωματικά προς τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Άλλωστε από την πρώτη  στιγμή ο Σύλλογος  στάθηκε  αρωγός του έργου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Δήμου μας, ο οποίος μέσω των Κοινωνικών του Δομών, του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” κι έχοντας πάρει τις σωστές αποφάσεις, στηρίζει επαρκώς την Πόλη μας.

 Με προτεραιότητα την υγεία των πολιτών, προσπαθούμε όλοι να ανταποκριθούμε στα μέτρα προστασίας, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, με κατανόηση στις οδηγίες και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Ευελπιστώντας στη γρήγορη εξάλειψη του ιου , ευχόμαστε  ταχεία ανάρρωση στους ασθενούντες. «Μένουμε σπίτι» χωρίς να ξεχνάμε το διπλανό μας ,προσέχοντας τους εαυτούς μας.

        ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ «ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ» !!!