Σπ. Λούη και Κύμης μεταφέρονται οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών των πρωτοβάθμιων επιτροπών (δίκυκλα)

Νέο σημείο εκκίνησης των πρωτοβαθμίων επιτροπών πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Αποφασίστηκε η τροποποίηση των τοποθεσιών έναρξης των πρωτοβάθμιων επιτροπών δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Συγκεκριμένα, από χώρο της Λεωφόρου Μεσογείων 156 στο Χολαργό, το σημείο εκκίνησης θα είναι στο εξής μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Λούη και Κύμης (με είσοδο από τη Λεωφόρο Κύμης) στο Μαρούσι.

«Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής από την πρώτη μέρα έχουν θέσει ως προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση των συνθηκών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτό, με γνώμονα την ασφαλή εξέταση των υποψήφιων οδηγών δικύκλων οχημάτων και την αποσυμφόρηση του χώρου από το ΚΤΕΟ Χολαργού, αποφασίσαμε την αλλαγή της τοποθεσίας εξέτασης και τη μεταφορά του στο Μαρούσι και συγκεκριμένα μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Λούη και Κύμης», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.