«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»: Κύριε Ζορμπά είστε δήμαρχος για να λύνετε προβλήματα και όχι να διαμαρτύρεστε γι’ αυτά…

O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δυστυχώς συνεχίζει τους άστοχους χειρισμούς του σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπερσυγκέντρωση νεαρών ατόμων στην πλατεία Άη Γιάννη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη 26/5, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του κοινοποιεί «μία εκ των εκατοντάδων επιστολών» που λέει ότι έχει λάβει για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της πλατείας!

Ίσως ο κ. Ζορμπάς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος της πόλης και όχι δημοσιογράφος, για να δημοσιεύει καταγγελίες πολιτών. Αποστολή του δεν είναι να διαμαρτύρεται για τα προβλήματα, αλλά -συστηματικά και οργανωμένα, και κυρίως σε συνεργασία με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις- να εργάζεται για να τα επιλύει.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ότι θα συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων παραβατικότητας που εντοπίζονται στην πλατεία του Άη Γιάννη με προτάσεις που έχει καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Θα πρέπει όμως και η δημοτική αρχή να κινηθεί σε ανάλογο πλαίσιο…