Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στις νέες εντάξεις έργων σε Δήμους από το Υπουργείο Εσωτερικών

Με εντολή του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκαν νέες εντάξεις έργων σε δήμους της χώρας για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Δήμων», την «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» και για την «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».

Συγκεκριμένα:

• Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης,  στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου».

• Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

• Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου».

• Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου».

• Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

• Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

• Δήμος Βριλησσίων, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

• Δήμος Ηρακλείου (Ν. Αττικής), στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Διονύσου, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

• Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, για  «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της Πρόκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Κορυδαλλού: α) στο πλαίσιο της Πρόκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας» και β) στο πλαίσιο της Πρόκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στο πλαίσιο της Πρόκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Ελευσίνας, στο πλαίσιο της Πρόκλησης V, για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

• Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VIII «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας.