Αιμοδοσία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο στις 8, 9 & 10/7

Το «Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος» και το «Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο» ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του «Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας» (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτήν την ευγενική πρωτοβουλία και να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία συντονίζεται από το «ACG Center of Excellence for Sustainability» σε συνεργασία με το «ACG Health and Wellness Center» και θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, την Τετάρτη 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.acg.edu και να προγραμματίστε το ραντεβού στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.eventora.com/en/Events/ACGBloodDriveSummer2020

30 λεπτά από το χρόνο σας αρκούν!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κολλέγιο με ηλεκτρονικό μήνυμα στο events@acg.edu, ή στο τηλέφωνο 210 6009800, εσωτ. 1570 και 1370.