Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ Απλές οδηγίες για ασφαλείς κινηματογραφικές βραδιές στον θερινό σινεμά “Θανάσης Βέγγος”

Απλές οδηγίες για ασφαλείς κινηματογραφικές βραδιές στον θερινό σινεμά “Θανάσης Βέγγος”

Την Παρασκευή, ξεκινούν οι προβολές του Δημοτικού Θερινού μας Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος». Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει σχεδιάσει και οργανώσει την λειτουργία του ως την παραμικρή λεπτομέρεια, με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των θεατών όσο και η ευχάριστη παραμονή τους στον χώρο αλλά και η ψυχαγωγία τους με θαυμάσιες ταινίες για όλες τις προτιμήσεις.

Όλα αυτά όμως θα πραγματοποιηθούν με μια απαραίτητη προϋπόθεση, που είναι η συνεργασία αυτών των ίδιων των θεατών.

Παρακαλούμε θερμώς, να λάβετε υπ΄όψιν σας τα κατωτέρω:

-Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων, οι θέσεις των θεατών ανά προβολή είναι περιορισμένες στον ανώτατο επιτρεπόμενο από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αριθμό. Για την εξασφάλισή του, η είσοδος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητος και σύμφωνα με τις υποδείξεις του εξουσιοδοτημένου προσωπικού.

-Κάθε ταινία θα προβάλεται σε δυο προβολές, για 2 συνεχόμενες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να δουν μια ταινία, θα έχουν την δυνατότητα να την δουν σε μια από τις 4 προβολές της.

Εξαιρούνται οι παιδικές και οι κλασσικές και οι παιδικές, με 1 προβολή για 2 συνεχόμενες ημέρες.

-Κατά την αναμονή σας για την είσοδό σας, τηρείτε την σειρά προτεραιότητος και τις αποστάσεις ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό, η είσοδός σας θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια και με δίκαιο τρόπο (αριθμημένα δελτία). Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός, μην απογοητεύεστε, υπάρχει και επόμενη προβολή. Μεταξύ πρώτης και δεύτερης προβολής, οι τουαλέτες και ο χώρος θα απολυμαίνονται επαρκώς

-Τηρείτε αποστάσεις κατά την προσέλευσή σας στο κυλικείο. Στην σειρά αναμονής, μέγιστος αριθμός 8 ατόμων

-Το κάπνισμα, από την είσοδό σας και μετά, δεν επιτρέπεται κυρίως για λόγους ασφαλείας

-Διατηρείτε τον χώρο και τις τουαλέτες καθαρά

-Η έξοδός σας από τον χώρο, μετά το πέρας της προβολής, θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού αναλόγως των συνθηκών.

-Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό, κάνει το καθήκον του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την δική σας ασφάλεια και άνεση. Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις υποδείξεις τους καθ΄όλη την διάρκεια παραμονής σας στον χώρο του κινηματογράφου.

ΑΝ ΟΛΟΙ τηρήσουμε τους κανόνες, θα απολαύσουμε υπέροχες κινηματογραφικές βραδιές.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ