Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΥΠΟΔΟΜΗ – Με το βλέμμα στην επιτυχία του κάθε μαθητή

Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑΛ – Εκπαιδευτική Ρομποτική – Χαμογέλα στα Πρότυπα

Τα Φροντιστήρια Υποδομή ξεκίνησαν την πορεία τους στα Εκπαιδευτικά δρώμενα το 1991 στο Γαλάτσι, ενώ το 1996 δημιουργήθηκε το δεύτερο Εκπαιδευτήριο του Ομίλου στην Αγία Παρασκευή.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Αυτό μαρτυράνε οι λίστες με τους επιτυχόντες μαθητές μας, λίστες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.  

Με έμπειρο και εξειδικευμένο επιτελείο καθηγητών που στέκεται δίπλα στο μαθητή και μάχεται μαζί του για το όραμά του και με Διεύθυνση σπουδών που αφήνει το γραφείο της διοίκησης, για να ασκήσει το λειτούργημα του Δασκάλου, προετοιμάζουμε τα παιδιά με επιμονή και υπομονή, ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. 

Η πορεία μας έχει στηριχτεί στη θέληση, το μεράκι και την αγάπη που τρέφουμε για το αντικείμενό μας και οφείλεται, κυρίως, στη χαρά που εισπράττουμε με την επιτυχία του κάθε μαθητή μας.

Στα Φροντιστήρια Υποδομή ο κάθε μαθητής, σε οποιαδήποτε τάξη, είναι, ο καθένας ξεχωριστά, το κέντρο στο “μικρόκοσμό” μας. Για όλους εμάς, η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους μετατρέπεται σε αίσθημα ευθύνης το οποίο αποτελεί παράλληλα, στάση ζωής. 

Στόχος μας είναι τόσο ο μαθητής όσο και οι γονείς να νιώθουν ότι έχουν κοντά τους ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν πραγματικά και ουσιαστικά. 

Γυμνάσιο – Λύκειο

Ομάδες Προσανατολισμού:

  • Θετικών σπουδών
  • Ανθρωπιστικών σπουδών
  • Σπουδών Υγείας
  • Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής

Τώρα και στα ΕΠΑΛ.

Με την εμπειρία των 30 χρόνων στην Εκπαίδευση!

Ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές σε:

  • Μαθηματικά
  • Νεοελληνική Γλώσσα
  • Μαθήματα ειδικότητας

— Προετοιμασία των μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Νέες πίστες, νέα ρομποτάκια!

Χαμογέλα στα Πρότυπα

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα “Χαμογέλα στα Πρότυπα“, προετοιμάζει μαθητές για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, αλλά και για τις εξετάσεις που διενεργούν τα Ιδιωτικά Σχολεία για χορήγηση υποτροφιών.

▶️Έναρξη εγγραφών στις 19 Αυγούστου.

Πληροφορίες – ραντεβού:

☎️210 6392203

☎️210 2235070

💻Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος: https://docs.google.com/…/1Dg-YaCovRl6grzjvLrGj4kWn08B…/edit

💻Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο www.upodomi.gr