Μια ακόμα αθλητική χρονιά ξεκινάει για την Α.Ε.Α.Π.

Από την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινάνε οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ΑΕΑΠ και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις των Ακαδημιών μας.  Οι μέρες και ώρες των προπονήσεων θα ανακοινωθούν στις αντίστοιχες ομαδικές των τμημάτων.

Οι εγγραφές – επανεγγραφές των αθλητών / αθλητριών ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της ομάδας (δίπλα στο Opus Cafe).

Το αγωνιστικό – προπονητικό πλαίσιο που θα ακολουθήσουμε θα είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την ισχύουσα νομοθεσία, τις συστάσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3084-2020-08-21-12-40-58 )  και τις οδηγίες των αντίστοιχων Ομοσπονδιών.  Συνεπώς θα ακολουθηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλούς διεξαγωγής των προπονήσεων και των αγώνων καθώς και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας, τις οικογένειες τους και στους προπονητές μας.  Καλό μας ξεκίνημα!