Δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ.Α.Π. ηττήθηκε από την Ηλιούπολη

ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΣΑΠ: 70-66

Δεκάλεπτα: 18-23, 20-8,13-17,19-18

Διαιτητές: Τεφτίκης Στ.-Κούλης Χ. (καλοί)

Λένε ότι μια ήττα διδάσκει περισσότερο από μια νίκη. Και αυτό αποδείχτηκε χθες στην Ηλιούπολη, όπου αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του άλλου ομίλου. Τον αγώνα δεν τον κέρδισε η Ηλιούπολη, αλλά τον χάσαμε εμείς. Χθες φάνηκαν οι αδυναμίες μας και κυρίως ότι οι 22 συνολικά ημέρες προπόνησης δεν είναι αρκετές για να δημιουργηθεί ένα ικανό, από αγωνιστικής πλευράς, σύνολο. Ορισμένες αθλήτριες έχουν μείνει πίσω λόγω τραυματισμών ή λόγω πολύμηνης αποχής εξαιτίας του covid ,με αποτέλεσμα η απόδοσή τους να είναι –δικαιολογημένα- χαμηλή. Εξαιτίας αυτών η χθεσινή απόδοση της ομάδας είχε σκαμπανεβάσματα, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, κάναμε πολλά «πουλήματα» της μπάλας, είχαμε κενά στην άμυνα και μονοδιάστατες επιθέσεις. Η δυνατή περιφέρειά μας δεν πήρε πρωτοβουλίες και ήταν αδικαιολόγητα «φοβισμένη».

Όμως, παρόλα αυτά, χάρις στην μαχητικότητα των αθλητριών μας, είχαμε προβάδισμα σε δύο δεκάλεπτα στο σκορ και περάσαμε μπροστά με τρεις πόντους 2’ πριν το τέλος, χωρίς όμως να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις προσπάθειές μας με νίκη. Οι χθεσινές όμως αδυναμίες μας είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Η μεθοδική, χωρίς άγχος, δουλειά που καλούνται , αθλήτριες και προπονητής, να κάνουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (18/10/20) μας δίνει τα εχέγγυα για το χτίσιμο μιας πολύ δυνατής ομάδας, δεδομένου ότι εχθές, παρόλες τις αδυναμίες μας, λίγο έλειψε να πάρουμε την νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης): Δαμουλάκη 9(1), Νάτσκου 2, Θεοδώρου 2, Πρίφτη 17,Νικολαϊδου, Μπουντούρη19(2), Κορρέ 11(1), Τριανταφύλλου 4, Διαμαντοπούλου 6(1), Αλεξία.

ΓΣΑΠ (Τασσιόπουλος): Κάσδαγλη, Στούπα 20(1), Κοντογιάννη 10, Ακρίβου 14, Ευαγγελάτου11(3), Γκάνια, Ζαχαράκη 2, Σακουλάκη 9(1).