Παναττική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ & ΠΟΕ-ΟΤΑ Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στην Παναττική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία το Δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για την δίκη μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί όλη η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που έδινε εντολή να βγουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου για να τρομοκρατήσουν και να ασκήσουν βία σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών ήρθε η ώρα επιτέλους να καταδικαστούν.

Τυχόν απαλλαγή τους ή ποινή… χάδι για τα μέλη της φασιστικής, εγκληματικής οργάνωσης, θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τη Δημοκρατία της χώρας. Οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής πρέπει να μπουν βαθιά μέσα στη φυλακή!

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα, μεταξύ των οποίων και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τους φασίστες και έχουν στις βασικές τους προτεραιότητες την υπεράσπιση της ενότητας των εργαζόμενων ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία», παρατηρεί η Ομοσπονδία.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14), στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2020.

Για την διευκόλυνση τους έχει προκηρυχθεί Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.