Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Α.Ε.Α.Π κατά του καρκίνου του μαστού

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αγίας Παρασκευής, με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) συνδιοργανώνει εκδήλωση, με την Εταιρεία BectonandDickinson και τον ΠΑΟΔΑΠ.

Στο φιλικό αγώνα της ομάδας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΑΕΑΠ) και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΦΟ) ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ, οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ, θα φορούν μπλουζάκια με το σλόγκαν «BLOCKTHEDISEASE» και «ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ». Οι παίκτριες θα τα φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας την συμπαράστασή τους και συμβάλλοντας στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί (χωρίς την παρουσία θεατών) στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ (Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, τέρμα Νότου), στο γήπεδο βόλεϊ, παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων της διοργάνωσης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί με βίντεο που θα παίξει σε διαδικτυακά και τηλεοπτικά κανάλια. Φωτογραφίες και συνεντεύξεις θα φιλοξενηθούν σε άρθρα εφημερίδων. Από την Εταιρεία BectonandDickinson, θα προσφερθούν 10 δωρεάν μαστογραφίες και 10 δωρεάν υπερηχογραφικές εξετάσεις μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής.