Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Διαδικτυακών Πολιτιστικών Δράσεων από τον ΣΒΑΠ

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), επιθυμώντας να ενισχύσει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα στις ιδιαίτερα δυσχερείς και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες της πανδημίας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Πρόγραμμα «Πολιτισμός με Ασφάλεια».

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαδημοτικής Συνεργασίας «Εν Άστει», πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Στον καιρό της πανδημίας» ο οποίος ολοκληρώθηκε με 87 συμμετοχές δημοτών από τους Δήμους μέλη του ΣΒΑΠ.

Επιπλέον, τον Δεκέμβριο μεταδόθηκαν διαδικτυακά δύο θεατρικές παραστάσεις, σε συνεργασία με δύο από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας: το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο Πορεία. Τις παραστάσεις «Μια μέρα χωρίς» και «Το ευχαριστημένο» παρακολούθησαν από το διαδίκτυο 500 δημότες των Δήμων μελών μας.

Το Πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία των Δήμων μελών του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στόχος του προγράμματος ήταν ο Πολιτισμός για όλους, η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η ελεύθερη και ίση πρόσβαση των συνανθρώπων μας στα πολιτιστικά αγαθά.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στον Σ.Β.Α.Π. τηλ. 210 6719138, 210 6711228