Με τεράστια συμμετοχή έγινε η τηλεδιάσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο. με θέμα «Ενημέρωση για την πορεία του Κυβερνητικού έργου»

 • ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 16 Μαΐου τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς και τους Βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με θέμα «Ενημέρωση για την πορεία του Κυβερνητικού έργου».
 • Προσκεκλημένοι ήταν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κος. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος. Άδωνης Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κκ Γιώργος Κουμουτσάκος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζωή Ράπτη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου κος Στέλιος Κονταδάκης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κος Δημήτρης Αναστασόπουλος, η Τομεάρχης Β3 κα. Μαριάνθη Μήκα ο Πρόεδρος της Β3 ΝΟ. .Ε. κος Χρήστος Σούλης και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Βασίλης Ζορμπάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και Συντονιστής για την προώθηση του εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης κος. Βασίλειος Παληγιάννης, ο Αντιπρόεδρος Β3 ΝΟ. .Ε. κος Γιάννης Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου κα Χριστίνα Πατρικάκου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής κα Ευπρεπεία Καψοκεφάλου, οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Παρασκευής κκ. Βασίλης Σάρκουλας, Ελένη Δάβαρη, Τιμολέων Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής κκ. Ι.Δερματάς Βάνα Νικολακοπούλου, Μίνα Μουχτούρη, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, η Πρόεδρος .Σ. των ΠΑΙ.Σ. .Α.Π. κα Ηλέκτρα Πανάγου Αντωνοπούλου και ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο. .Α.Π. κος Κωνσταντίνος Γουργούλης.

Όλοι οι καλεσμένοι ανέπτυξαν θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο τους αλλά και θέματα της επικαιρότητας, αλλά απάντησαν και στα ερωτήματα που τέθηκαν από τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής. Η τηλεδιάσκεψη μεταδόθηκε ζωντανά στη σελίδα της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο Facebook και την παρακολούθησαν 3380 συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος             ΑΝ. Γραμματέας
Ιωάννης Καραγιαννάκης        Γεώργιος Βοζίκης