ΜΕΓΑΛΗ ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για τους πυρόπληκτους, συμβάλουν οι Δήμοι: Αθηναίων, Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Καλλιθέας, Παπάγου-Χολαργού

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους της Ελλάδας και τους πολίτες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Από χθες που άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής των αναγκών των πυρόπληκτων Δήμων αλλά και η καταγραφή των προσφορών άλλων Δήμων, ιδιωτών και χορηγών η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη.

Όλοι οι Δήμοι της Αττικής συνέδραμαν με υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα τους πληγέντες Δήμους ενώ χαρακτηριστικό της έμπρακτης συμπαράστασης των Δήμων της Ελλάδας ήταν η αποστολή του Δήμου Παγγαίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης οχήματος και προσωπικού προς τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας.

Μέχρι στιγμής δεκάδες Δήμοι της Ελλάδας, ιδιώτες, αλλά και εταιρείες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ για την κάλυψη αναγκών σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, στρωμάτων, διατροφής και ζωοτροφές στους Δήμους που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή καταστροφή.

Ενδεικτικά, εταιρεία Praktiker, Δήμοι: Αθηναίων, Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Καλλιθέας, Παπάγου-Χολαργού, Βισαλτίας.

Η νέα «Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δείχνει ότι κανείς Δήμος και πολίτης δεν θα μείνει μόνος του και σε αυτή τη δοκιμασία.

Η πλατφόρμα 

Εδώ η πλατφόρμα της ΚΕΔΕ, που μπορείτε να δείτε τις ανάγκες των πυρόπληκτων Δήμων.

Κάντε τη δική σας προσφορά πατώντας εδώ.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στηρίζει τους πολίτες και τους Δήμους της Ελλάδας την ώρα που το χρειάζονται και βγαίνει μπροστά για την «επόμενη μέρα» με την πρωτοβουλία «Δες το Δάσος» και άλλες «πράσινες» δράσεις για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.