Η Αιτωλοακαρνάνισσα Αναστασία Σακκαρέλη ενισχύει την παράταξη Ζορμπά για τις εκλογές του 2023

Την Αιτωλοακαρνάνισσα Αναστασία Σακκαρέλη ανακοίνωσε ως νέο μέλος της παράταξής του ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς. Σύμφωνα με σχόλιο σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης μετά από συνάντηση των δύο στο γραφείο του Δημάρχου, η κ. Σακκαρέλη προσχώρησε στην παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”.

Β. Ζορμπάς: “Η συνάντησή μου σήμερα με την Αναστασία Σακκαρέλη απέδωσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της παράταξής μας, ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Θα είμαστε μαζί στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Σύντομα σε ανακοίνωση της παράταξής μας και το βιογραφικό της.”

Γεννημένη το 1972 στα Σταμνά Μεσολογγίου, φιγουράρει ανάμεσα στις 23 νέες γυναίκες του μητρώου στελεχών της Ν.Δ. και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοµµατική δράση στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Η Αναστασία Σακαρέλη  η οποία βρέθηκε στην 2η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nostos expo και έχοντας ως σύνθημα την τουριστική ανάπτυξη όλης της Αιτωλοακαρνανίας, τέλειωσε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει καλή γνώση Αγγλικών και Ισπανικών. Από το 1992 μέχρι το 2012, εργάστηκε στη ΔΕΗ Α.Ε. και από το 2012 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) του Ομίλου ΔΕΗ. Είναι Υπεύθυνη Γυναικών ΕΚΟ/ΔΕΗ από το 2012 και αιρετό μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ (ΔΑΚΕ ΣΕΠ/ΔΕΗ) από το 2016. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

Περισσότερα στοιχεία για την κ. Σακκαρέλη, θα δημοσιευθούν σύντομα.