Τον Γιώργο Κωβαίο ανακοίνωσε ο Βασίλης Ζορμπάς ως νέο μέλος της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Συνεχίζει να ενισχύεται η δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” και να ισχυροποιείται στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, κ. Βασίλης Ζορμπάς, προχώρησε σήμερα στη ανακοίνωση του κ. Γιώργου Κωβαίου ως νέο μέλος.

“Σήμερα στη συνάντησή μας με τον Γιώργο Κωβαίο, συμφωνήσαμε να βαδίσουμε μαζί προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Από σήμερα ο Γιώργος είναι μέλος της δημοτικής μας παράταξης. Γιώργο καλώς ήρθες”.

Η κίνηση αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη μιας και ο κ. Κωβαίος, μετά την αποχώρησή του από την παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά“, χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Ζορμπά με την τοποθέτησή του στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ. Έκτοτε, η προσφορά του είναι έκδηλη με την ενεργή συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις – δράσεις του Δήμου.

Σε σχολιασμό του ο κ. Κωβαίος αναφέρει ότι τον ενέπνευσε ο Δήμαρχος και η ομάδα του, αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα.

Με μεγάλη μου χαρά και διάθεση να βοηθήσω θα βαδίσουμε μαζί για να κάνουμε την Αγία Παρασκευή την πόλη που θέλουμε να ζούμε !!!”

Ο Γιώργος Κωβαίος έχει σπουδάσει Νομική στην Ιταλία και είναι επιχειρηματίας. Είναι μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών της Ν.Δ., μέλος του τομέα ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής της Ν.Δ. και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Παρασκευής.