Ένα ταξίδι με όνειρο στην Stoiximan Super League Futsal (5×5) ξεκινάει για τον Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ

Χαρά, όνειρα, προσδοκίες, στόχοι, εμπειρίες, το άγχος του νεοφώτιστου στη μεγάλη κατηγορία, είναι τα συναισθήματα που μας διακατέχουν με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, η βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ώστε να μπορούμε να “κοιτάξουμε στα μάτια” ομάδες με πολυετή παρουσία στο χώρο, με μεγαθήρια του futsal που διαφημίζουν το futsal σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η προσπάθεια θα στηριχθεί στους αθλητές που ανέβασαν την ομάδα στη Super League με την καθοδήγηση του εξαιρετικού προπονητή κ. Κάτσαρη Αυγουστίνου.
Την προσπάθειά μας θα ενισχύσει μια εκλεκτή τριπλέτα τερματοφυλάκων:
Ο Αγιοπαρασκευιώτης Μιχάλης Γρηγοριάδης με τις περισσότερες εμπειρίες , παραστάσεις και τίτλους στο Futsal ( κυπελλούχος με Ολυμπιάδα 2014, φιναλίστ με Ολυμπιάδα το 2016, πρωταθλητής με Δούκα το 2018).

Ο Δημήτρης Κατώπης, μέλος της εθνικής ομάδας στο UEFA Futsal Euro (under 19) και κυπελλούχος το 2021 με τον Ερμή Ζωγράφου.

Ο Νικόλας Χαραλαμπίδης που, κατά γενική ομολογία, είχε την πιο καθοριστική παρουσία στην άνοδο της ομάδας μας.

Συγχαρητήρια στην ΠΕΠΣΣ για τη συμφωνία με την ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας InStat , γεγονός που θα προωθήσει, θα αναβαθμίσει και θα δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αγώνων live μέσω διαδικτύου (περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ενημέρωση).
Τέλος, να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες υγεία και να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι (αθλητές/παράγοντες/φίλαθλο κοινό) απρόσκοπτα το αγαπημένο μας άθλημα.

                                           Ο Πρόεδρος
                                     Μαραγκός Ιωάννης