Οι προϋποθέσεις για την δια ζώσης συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη 14-16/10

Οι προϋποθέσεις για την δια ζώσης συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 14 έως 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών του, ακολουθώντας αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας του covid-19.

(Φωτό αρχείου)

Για το λόγο αυτό, στη φετινή διοργάνωση του Συνεδρίου, θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Α. Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, το φετινό συνέδριο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο:

Α) στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ

Β) στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων και

Γ) στα μέλη των Εποπτικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Δ) Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών στις εργασίες του φετινού συνεδρίου δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής παρατηρητών, οι οποίοι όμως θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου είτε διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΕΔΕ, είτε σε χώρο εκτός της κεντρικής αίθουσας διεξαγωγής των εργασιών, με χρήση ψηφιακών μέσων.

Β. Πως θα διασφαλιστεί η ασφαλής  διεξαγωγή του Συνεδρίου

Όσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες κι έχουν δυνατότητα δια ζώσης συμμετοχής στο συνέδριο, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ισχύουν τα παρακάτω:

  • θα πρέπει όλοι είτε να είναι εμβολιασμένοι πλήρως, είτε να έχουν βρεθεί θετικοί στον covid-19 κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι (6) μηνών.
  • πριν την είσοδό στην ολομέλεια, θα ζητηθεί να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης.
  • θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας, όλες τις ημέρες των εργασιών του συνεδρίου.
  • η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.

Γ. Πως θα γίνει η Εγγραφή στο Συνέδριο

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/179916624467

Παράλληλα, θα τους αποσταλεί στο mail τους κάρτα εισόδου με μοναδικό γραμμωτό κώδικα (QR code), τον οποίο θα πρέπει να εκτυπώσουν καθώς θα τους ζητηθεί να το επιδείξουν κατά την άφιξη τους στις εργασίες του Συνεδρίου.

Δ. Πως καλύπτονται τα έξοδα συμμετοχής στο Συνέδριο

Τα έξοδα των εκπροσώπων των ΠΕΔ θα καλυφθούν από τις οικείες ΠΕΔ. Η ΚΕΔΕ θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής και μετακίνησης των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού της Συμβουλίου.

Για τη διευκόλυνση όλων, επισυνάπτεται Σχέδιο Προγράμματος του Συνεδρίου, ενώ στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. (www.kede.gr) θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όσα αφορούν τη διεξαγωγή του

.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ