Ο ΠΑΟΔΑΠ με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ διοργανώνει συναυλία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, ο ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στην πόλη μας.

Η “Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής” της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Αραβίδη, θα παρουσιάσει την οπερέτα “Ο Βαφτιστικός” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και “7 Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία” του Νικολάου Μάτζαρου. Θα ερμηνεύσουν οι κορυφαίοι λυρικοί Μίνα Πολυχρόνου, Αντώνης Κορωναίος, Μαρία Κατσούρα και Νίκος Καραγκιαούρης ενώ θα αφηγείται ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ αλλά ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος (έως 250 άτομα, μόνον εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες).

Η κράτηση των θέσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά, με πολύ εύκολη διαδικασία, μέσω ειδικής πλατφόρμας, την οποία θα κοινοποιήσουμε εντός των αμέσως προσεχών ημερών. Με την ολοκλήρωση της κρατήσεως, θα εκδίδεται ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), στο οποίο θα αναγράφεται η θέση και η σειρά.Κατά την είσοδο, απαραίτητα στοιχεία θα είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσήσεως (έντυπα ή ηλεκτρονικά στο κινητό σας τηλέφωνο) , το Δελτίο Ταυτότητος για την ταυτοποίηση και το ηλεκτρονικό εισιτήριο (έντυπο ή ηλεκτρονικό στο κινητό σας τηλέφωνο)

.Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ