Κρίσιμες ώρες για την Φώφη Γεννηματά: Σοβαρή επιδείνωση της υγείας της

Πολύ δύσκολες ώρες διανύει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά, με την υγεία να επειδεινώνεται ραγδαία από το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται πως η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από τις 12 Οκτωβρίου, καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος.

Για την εξέλιξη με την υγεία της Φώφης Γεννηματά έχουν ήδη ενημερωθεί οι 6 υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται πως με δήλωσή της, η Φώφη Γεννηματά, είχε ανακοίνωσει την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, ξεκαθαρίζοντας πως αποσύρει τη συμμετοχή της από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.»

«Με έπιανε τρόμος»: ¨Όταν η Φώφη Γεννηματά μιλούσε για το πρόβλημα υγείας της

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε μιλήσει πέρσι για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και τις σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου», εξομολογούνταν.

«Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό».

Η Φώφη Γεννηματά είχε αποκαλύψει, μάλιστα, πως για αρκετά χρόνια ζούσε με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική της πόρτα:

«Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής».