“ΠΑΟΔΑΠ” Τεράστια η συμμέτοχη κόσμου στην εκδήλωση ο «Βαφτιστικός» σε συνεργασία με την ΕΡΤ στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (VD)

Με όλα τα μέτρα κατά του covid-19, όπως προβλέπονται, έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία  με την Ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ.

Χαιρετισμό  απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ ο κ. Σπύρος Παπασπύρου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε το κοινό και έκανε ιδιαίτερη μνεία για την συνεργασία με την ΕΡΤ.

Η επόμενη συνεργασία των δύο φορέων θα είναι η παρουσίαση του γνωστού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας», που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2022 .

Σε ένα κατάμεστο Αμερικάνικο Κολλέγιο η “Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής” της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Αραβίδη,  παρουσίασε την οπερέτα “Ο Βαφτιστικός” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη “7 Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία” του Νικολάου Μάτζαρου.

 Ερμηνεύσαν  οι κορυφαίοι λυρικοί Μίνα Πολυχρόνου, Αντώνης Κορωναίος, Μαρία Κατσούρα και Νίκος Καραγκιαούρης, ενώ αφηγήθηκε ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς και πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων.

Οπερέτα «Ο Βαφτιστικός», μια  υπέροχη πολιτιστική βραδιά στην πόλη μας

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Αρχιμουσικού κ. Γιώργου Αραβίδη, οι εξαίρετοι λυρικοί κυρίες Μίνα Πολυχρόνου και Μαρία Κατσούρα και οι κύριοι Αντώνης Κορωναίος και Νίκος Καραγκιαούρης καθώς και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά, παρουσιάζοντας  την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη  «Ο Βαφτιστικός» και «7 Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία» του Νικολάου Μάτζαρου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Η εκδήλωση αυτή, εγκαινιάζει μια σειρά συνεργασιών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ που, και με τις υπόλοιπες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του Οργανισμού, στόχο έχουν να κάνουν την πόλη μας, πόλη πολιτιστικής αναφοράς. Η επόμενη συνεργασία των δύο φορέων, θα είναι η παρουσίαση του γνωστού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας», που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2022 .

Την συναυλία παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας καθώς και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Έφη Καψοκεφάλου, η κα Monica Carlos Director of College Events-Office of Public Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, οι  Αντιπεριφερειάρχες  κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Σάρκουλας και Νίκος Ζόμπολας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Παιδείας κ. Στέφανος Καπέλας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παρατάξεως «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Γιώργος Λαζουράς,  το μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κα Έφη Βρατσίδα και η Γραμματέας της Δημοτικής παρατάξεως «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» κα Νικολέττα Μπελεχρή.

Θερμές ευχαριστίες στον μαέστρο Αρχιμουσικό κ. Γιώργο Αραβίδη και τον κ. Βασίλη Δραμουντάνη της ΕΡΤ, που είχε την διεύθυνση παραγωγής,   για την εξαιρετική συνεργασία,  στο Αμερικανικό Κολλέγιο για την φιλοξενία της εκδηλώσεως στον χώρο τους καθώς σε όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και τους συνεργάτες μου Υπαλλήλους, για την βοήθεια και την στήριξή τους, χωρίς τις οποίες δεν θα ήταν δυνατή η άρτια διοργάνωση. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, για την ολόπλευρη στήριξή του στο έργο του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος