Δεν ξέφυγε από τον κορωνοϊό ούτε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου

Με χιούμορ και ψυχραιμία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Μετά από μοριακό τεστ (PCR) βρέθηκε θετικός στην covid-19, ευτυχώς όμως παρουσιάζει ήπια συμπτώματα συναχιού, όπως αναφέρει.

Σημαντική είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει στον εμβολιασμό που είχε υποβληθεί, καθώς και η προτροπή του σε όλους: “Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!”

Αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

“Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.

Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.

Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!

Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!”