Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Σ.Ε.Π.Π.Β.Α.Τ.Υ-Βράβευση εν ενεργεία αλλά και αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσία...

Σ.Ε.Π.Π.Β.Α.Τ.Υ-Βράβευση εν ενεργεία αλλά και αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσία του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο φυλάκιο ‘ «Μοναστήρι» του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ ( Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής προστασίας Βορειο-Ανατολικού Τομέα Υμηττού) Εκδήλωση με θέμα , «Εργαζόμενοι στα σώματα Ασφαλείας –Εθελοντές  πολιτικής προστασίας» και βράβευση  εν ενεργεία αλλά και αποστράτων  των Σωμάτων Ασφαλείας που είναι εθελοντές .

Εκδήλωση του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Β/Α Τομέα Υμηττού, και με την παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην οποία βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί, πυροσβέστες για την εθελοντική τους προσφορά στην προστασία του Υμηττού.

Οι εργαζόμενοι και οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας πρωτοστατούν και στον τομέα του εθελοντισμού αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη τους για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη και όλης της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής τους ευχαρίστησε η Αντιπεριφερειαρχης κ. Λουκία Κεφαλογιαννη και τους συνεχάρη για την αφοσίωσή τους στο ηθικό καθήκον της προσφοράς, τονίζοντας το φωτεινό παράδειγμα που αποτελούν για ολόκληρη την κοινωνία μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ευ. Τσιγκρέλη και τα στελέχη του ΣΕΠΠΒΑΤΥ για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης.