Σαπφώ Σακελλαρίδη – Μια πολύ καλή νίκη για την αθλήτρια του ΟΑΑΠ στην Αττάλεια

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έχασε μόνο 5 games από την πολύ δυνατή Ισπανίδα Guiomar Maristany Zuleta De Reales, για να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στην Αττάλεια, το οποίο μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, συμμετέχουν όμως σ’ αυτό πολύ δυνατές παίκτριες.

Μια απ’ αυτές αντιμετώπισε στον 1ο γύρο και η 18χρονη Ελληνίδα, η οποία επιβλήθηκε της Ισπανίδας Guiomar Maristany Zuleta De Reales, No.7 στο ταμπλό και Νο.426 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, με 6-3, 6-2, σε 1 ώρα και 39 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης της Αττάλειας, η Σαπφώ θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Naho Sato από την Ιαπωνία, Νο.654 στην παγκόσμια κατάταξη.

Να επισημάνουμε ότι πλέον η Σαπφώ είναι αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ) μετά την πρόσφατη μετεγγραφή της και επιστροφή της στον “μητρικό” αθλητικό σύλλογο, στο σύλλογο από όπου ξεκίνησε την πορεία της.

Πηγή: tennisnews.gr