Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ την Πέμπτη 10/3

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ προκηρύσσει το συνδικάτο ΟΤΑ   Αττικής την Πέμπτη 10 του Μάρτη από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 10 του Μάρτη δεν πάει κανένας για δουλειά. Συμμετέχουμε όλοι μας στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ που κήρυξε το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 12.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!! ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

(ΛΕΩΦ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 15)

Κλιμακώνουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος μας στο τέλος του Μάρτη. Την Πέμπτη 10 του Μάρτη δεν πάει κανένας για δουλειά. Συμμετέχουμε όλοι μας στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ που κήρυξε το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 12. Συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 10 το πρωί και απαιτούμε:

Να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος μας στο τέλος του Μάρτη.

Να καταργηθούν όλες οι συμβάσεις ελαστικής εργασίας.

Μόνιμη και Σταθερή δουλειά για όλους.

Ξέρουμε καλά ότι οι ανάγκες των υπηρεσιών μας από προσωπικό είναι μεγάλες, ότι καλύπτουμε βασικές ανάγκες στη λειτουργία των υπηρεσιών, ότι χωρίς εμάς πολλές από αυτές θα είχαν αναστείλει ακόμα και τη λειτουργία τους.

Η κυβέρνηση μαζί με τους δημάρχους και το περιφερειάρχη λένε ψέματα ότι περισσεύουμε, ότι οι μόνιμοι συνάδελφοι μας επαρκούν κ.λ.π. Ποιον κοροϊδεύουν; Όλοι είναι από την ίδια μεριά, υιοθετούν και υλοποιούν πολιτικές κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Επιδιώκουν την υποβάθμιση ακόμα περισσότερο των υπηρεσιών από προσωπικό προκειμένου να τις χαρίσουν στους ιδιώτες.

Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε να υλοποιήσουν ούτε τους σχεδιασμούς τους, ούτε την πολιτική τους. Δεν είμαστε ανακυκλώσιμα υλικά όπου μέχρι και σήμερα μας είχαν ανάγκη και αύριο μας πετάνε στην ανεργία. Είμαστε εργαζόμενοι που θέλουμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά για να μπορούμε να πηγαίνουμε ένα πιάτο φαΐ  στις οικογένειες μας.

Φτάνει ο εμπαιγμός. Φτάνει η ομηρία. Τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Με τον αγώνα μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κάνουν δική  τους υπόθεση την επιτυχία της Στάσης Εργασίας αλλά και την συγκέντρωση μπροστά στο Υπουργείο, να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους, να μην λείπει κανείς. Από τη μαζικότητα και τη συμμετοχή μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα .