Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του “ΣΕΔΑΠ” και για αντιπροσώπους στην “ΠΟΕ-ΟΤΑ” από 28/3 έως 7/4

Στην πόλη της Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 συνήλθε η προγραμματισμένη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Μελών της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής», στο χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου. Ακολουθώντας  τη νόμιμη διαδικασία εκλέχτηκε η Εφορευτική Επιτροπή, που αναλαμβάνει την οργάνωση και τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, με σκοπό την ανάδειξη και εκλογή του νέου σχήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Δ.Α.Π., της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και την ανάδειξη και εκλογή εκπροσώπων μελών στην ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ως ημερομηνία για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των παρευρισκόμενων στην Τακτική Γενική Συνέλευση, ορίστηκε η

12η Απριλίου του 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00πμ. έως 16:30μμ.,

στον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής Μεσογείων 415-417.

Ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ορίστηκε, με απόφαση των μελών της εφορευτικής επιτροπής, η κυρία Κοκκίνου Λεμονιά, του Γεωργίου.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής, ως εκλέχθηκαν είναι τα ακόλουθα:

  • 1.Βενιέρη Αικατερίνη
  • 2.Καζάκα Ιωάννα
  • 3.Κοντάκου Καλλιόπη
  • 4. Λιθαδιώτη Ευλαλία

Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν τις υποψηφιότητές τους,  από τη Δευτέρα 28/03/2022 έως και την Πέμπτη 07/04/2022, στα e-mail: lekokkinou82@gmail.com και johanna.kaz@gmail.com

Για την επιβεβαίωση της παραλαβής της εκάστοτε υποψηφιότητας, παρακαλείστε να καλείτε στο τηλ.: 6947436220 Λεμονιά Κοκκίνου και 6932221887 Καζάκα Ιωάννα. Η έντυπη μορφή της κάθε υποψηφιότητας μπορεί να κατατίθεται, από την Τρίτη 29/03/2022 έως και την Πέμπτη 07/04/2022 στο γραφείο της κας Κοντάκου, και ώρες 09:0013:00 το οποίο βρίσκεται στον χώρο του πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής.

Για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και την Ελεγκτική Επιτροπή δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν όλα τα μέλη του ΣΕΔΑΠ που είναι ταμειακώς εντάξει. Για την εκλογή αντίστοιχα των αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και είναι τακτικοί υπάλληλοι (μόνιμοι και αορίστου χρόνου). Οι ταμειακές υποχρεώσεις μπορούν να τακτοποιηθούν και την ημέρα των εκλογών.

Για τη ψηφοφορία θα πρέπει οι συνάδελφοι να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή ασφαλιστικό βιβλιάριο.

Καλή επιτυχία σε όλους.