Κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη στη Σαρδηνία

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε το 2 στα 2 στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula της Ιταλίας και εξασφάλισε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό.

Η Σακελλαρίδη κέρδισε εύκολα και τις δυο αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στη Σαρδηνία και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της ITF.

Η 19χρονη Ελληνίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής Νο.467 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κέρδισε χθες την Ιταλίδα Alessandra Pezzulla με 6-1, 6-1, ενώ σήμερα απέκλεισε και τη Γαλλίδα Diana Martynov, με 6-2, 6-2.

Αύριο, η Σακελλαρίδη θα παίξει για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης της Ιταλίας με την Καζάκα Anna Danilina, Νο.338 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο τουρνουά των ανδρών του Santa Margherita di Pula αγωνίστηκαν τρεις Έλληνες παίκτες. Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Γερμανό Philipp Pavlenko με 6-0, 6-1, ηττήθηκε όμως χθες στον 2ο γύρο από τον Ιταλό Giacomo Crisostomo, με 7-5, 6-1.

Ο Στέφανος Σχινάς ηττήθηκε από το Νο.1 του ταμπλό, τον Βρετανό Toby Martin, με 6-0, 6-3, ενώ ο Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ιταλό Valerio Perruzza με 3-6, 6-1, 10-7.

Σήμερα οι τρεις Έλληνες αθλητές έπαιξαν και στο διπλό. Οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς έπαιξαν με τους Ιταλούς Giovanni Fonio και Pietro Rondoni, Νο.3 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-1. Οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, έπαιξαν με δυο άλλους Ιταλούς, τους Federico Arnaboldi και Gianmarco Ferrari, από τους οποίους ηττήθηκαν με 7-5, 6-4.

Πηγή: tennisnews.gr