«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»: να μην κλείσει ο Ζορμπάς τον παιδικό σταθμό

Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση η Δημοτική αρχή Ζορμπά έφερε, αιφνίδια και ακατανόητα, εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών σταθμών για να διακόψει την μίσθωση μονοκατοικίας, στην οδό Τρωάδος, όπου λειτουργεί ο Ζ’ Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας.

Ο Παιδικός σταθμός έχει δυναμικότητα 70 περίπου παιδιών, ξεκίνησε την λειτουργία του επί Δημοτικής αρχής Α. Σιδέρη και η απόφαση Ζορμπά δεν ήταν γνωστή ούτε στους εργαζομένους του.

Η αιφνίδια ενέργεια να κλείσουν Παιδικό σταθμό, με επίκληση ασυνέπεια του ιδιοκτήτη, προκαλεί μεγάλη έκπληξη διότι δεν έχουν, ακόμη, ξεκινήσει οι αιτήσεις γονέων για φιλοξενία παιδιών τον επόμενο χρόνο!

Έτσι, ουδείς γνωρίζει πόσα παιδιά θα χρειαστεί να φιλοξενήσουμε το 2022-23, δηλ. την πρώτη μετά το 2020 χρονιά χωρίς πανδημία.

Σημειώνουμε παράλληλα ότι ο ίδιος ο Β. Ζορμπάς επεδίωξε τρεις φορές να απολύσει δεκάδες εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών.

Σε όλες τις απόπειρες υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση (και ταυτόχρονη κυβίστηση) όπως έχει πράξει κατ’ επανάληψη σε θέματα εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση της Δημοτικής αρχής Ζορμπά, που θα υποβαθμίσει τους Παιδικούς σταθμούς και καλούμε όλες/ους στην συνεδρίαση της Πέμπτης 19/5 6μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

18 Μαΐου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων