Ζωντανή έντεχνη λαϊκή μουσική βραδιά από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής

Tο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία βραδιά με ζωντανή έντεχνη/λαϊκή μουσική από επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές. Σας περιμένουμε όλους για να φάμε, να πιούμε και να ακούσουμε καλή μουσική!

Σάββατο 28 Μαΐου 2022, ώρα 20:00

Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, Θεμιστοκλέους & Σπάρτης 1, Αγ. Παρασκευή

Για την καλύτερη οργάνωσή μας, όσοι επιθυμείτε να κλείσετε τραπέζι παρακαλώ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6974935096 ή 6976170440.

https://forms.office.com/r/3QNpUc3UbS

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα έσοδα από την κατανάλωση φαγητού και ποτού θα ενισχύσουν τις κατασκηνώσεις των παιδιών το ερχόμενο καλοκαίρι!

Fb event: https://fb.me/e/9btvcYDWv

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων