Θύμα έκπληξης έπεσε η Αγία Παρασκευή, Ηττήθηκε με (1-0) στη Νίκη Σητείας

Με αποτέλεσμα… έκπληξη άνοιξε η αυλαία της σημερινής αγωνιστικής στα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων, που διεκδικούν μία θέση στη Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Νίκη Σητείας θριάμβευσε απέναντι στην Αγία Παρασκευή, της οποίας επικράτησε με 1-0, βάζοντας «φωτιά» στον 7ο όμιλο, ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν! Η πρωταθλήτρια Λασιθίου άνοιξε λογαριασμό και μπήκε ξανά στο… κόλπο της ανόδου, βάζοντας από την άλλη σε περιπέτειες τη «Σάντα», που πλέον πάει σε «τελικό» την Τετάρτη (25/5) κόντρα στον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και μία σειρά από καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Ταγκαλίδη, ο οποίος εξελίχθηκε σε κορυφαίο του αγώνα με σωτήριες επεμβάσεις σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Μόλις πέντε λεπτά πριν από την εκπνοή (85′), συνεργάστηκαν δύο από τα πρόσωπα που πέρασαν στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χρυσοφάκη να κάνει την ασίστ στον Γιακουμάκη και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 μέσα σε αποθέωση! Στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε, οι ποδοσφαιριστές του Σ. Βενάκη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα η Νίκη Σητείας να φτάσει σε ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σούζας, Καστρινάκης (Ανατολικής Αττικής)

NIKH ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Ταγκαλίδης, Γκιάτα (46′ Χρυσοφάκης), Κουρίνος, Κουνελάκης, Σπυριδάκης (75′ Τοψιδέλης), Γιαννικάκης, Ντιαλλό, Πετάσης, Παπαδόπουλος, Δεμερτζής (81′ Τσαλαμπούνης), Δρικάκης (53′ Γιακουμάκης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Μαλιαρίτσης, Κόλλιας, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Λαζόπουλος (65′ Φάρκωνας), Μπόλης, Κραψίτης, Σταμούλης, Πατερίτσας (53′ Μπουτσικάρης), Ψαραδέλης, Χατζίου.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων