Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 31/5

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 31.05.2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00  με θέματα:

  1. Λήψη απόφασης για την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Αργυρός).
  2. Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού Έτους 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ. Κωστόπουλος).
  3. Έκθεση αποτελεσμάτων Γ΄ τριμήνου 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου (εισήγηση: Πρόεδρος Ο.Ε. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  4. Έκθεση αποτελεσμάτων Δ΄ τριμήνου 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου (εισήγηση: Πρόεδρος Ο.Ε. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Έκθεση αποτελεσμάτων Α΄ τριμήνου 2022 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου (εισήγηση: Πρόεδρος Ο.Ε. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  6. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων