Μήνυμα του Αλ. Μουστόγιαννη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Αλέξανδρος Μουστόγιαννης στέλνει το δικό του μήνυμα στους μαθητές και μαθήτριες του δήμου Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μία δύσκολη δοκιμασία, αλλά με πίστη στις ικανότητές σας και στον εαυτό σας μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία που σας δίνεται, ώστε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Μείνετε ψύχραιμοι και δώστε τη δική σας μάχη χωρίς άγχος, ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας και να ευοδωθούν οι κόποι της σχολικής σας πορείας.
Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν καθορίζουν την πορεία της ζωής σας και δεν αποτελούν μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων σας.
Καλή σας επιτυχία!»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων