Μεγάλη επιτυχία ειχε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Αγίας Παρασκευής με θέμα: « Σύγχρονες πολιτικές για την στήριξη της γυναίκας »

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αγίας Παρασκευής με θέμα «Σύγχρονες πολιτικές για την στήριξη της γυναίκας».

Η εκδήλωση έγινε στο στο Café-Bar «12» στην Αγία Παρασκευή, με αθρόα προσέλευση και συμμετοχή φίλων, μελών και στελεχών της παράταξης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ και Ζωή Ράπτη, υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις.

Διαβάστε ποιοι παραβρέθηκανΛήψη

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.