Συγκέντρωση ενημέρωσης των κατοίκων πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κοντοπεύκου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση των κατοίκων για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απρίλη με θέμα την ενοικίαση χώρου στον οποίο θα μεταστεγαστούν δραστηριότητες που σήμερα υπάρχουν στο Αμαξοστάσιο Καθαριότητας.

Την συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους κατοίκους, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο κ. Γ. Μπαξεβάνης, ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Γ. Σταθόπουλος, Γ. Οικονόμου, Γ. Μυλωνάκης, Α. Γκιζιώτης, Π. Αντωνίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργυρός.

Προεδρείο συγκρότησαν 2 έμπειρα και καταξιωμένα μέλη του Συλλόγου ο κ. Μ. Γαβράς και η κ. Α. Ζιώγα. Δόθηκε η δυνατότητα σε όλους και όλες  – στο μέτρο του δυνατού –  να καταθέσουν τις απόψεις τους και να φύγουμε όλοι γνωρίζοντας καλύτερα τις απόψεις των άλλων και το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το άνοιγμα της συζήτησης έγινε με την εισήγηση του Συλλόγου από τον Πρόεδρό του.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.